Képzéseink

SOS Elsősegély

Az egyetlen elsősegély-oktató cég, ahol minden oktató mentőn szerezte tapasztalatát

Ha már minden cég számára kötelező a munkahelyi elsősegély oktatás, megalkottunk egy olyan elképzelést, ami:

Biztonságot ad, hiszen nemcsak a jogszabályoknak felel meg, hanem valódi tudást ad, így a dolgozók mindig biztonságban lesznek

Csapatépítő jellegű és élvezetes, hiszen az a csapat, akik nálunk szituációs játékokban megtanultak tömeges balesetet ellátni, már gond nélkül fog higgadtan kezelni egy céges krízishelyzetet

A Ti cégetek speciális igényeire szabott, hogy valóban azt oktassuk, amire Nektek szükségetek lehet

Ajánlataink

 • SOS Extra csomag
 • 140.000 Ft
 • 10 fő interaktív munkahelyi elsősegélynyújtó képzés („Előrelátó csomag”, 6 óra)
 • 1 csoport számára „Túlélő” előadás (1 óra)
 • Mindenki érteni fogja a helyes szemléletet és meg tudja kezdeni az ellátást, és lesz egy „keménymag” a cégben, akik mindenre fel lesznek készülve
 • INGYEN felszerelt mentőláda és Elsősegélyhely tábla
 • Előrelátó csomag
 • 11.900 Ft/fő
 • Alapos, interaktív felkészítés
 • Megfelel a munkahelyi elsősegélynyújtó követelményeinek, tanúsítványt állítunk ki
 • 6 óra
 • Kiscsoportos (5-10 fő)
 • INGYEN felszerelt mentőláda
 • Túlélő csomag
 • 53.000 Ft/csoport
 • 1 órás előadás korlátlan számú ember számára
 • Érzelmekre hatva váltunk gondolkodásmódot
 • Ledöntjük az életveszélyes tévhiteket
 • Megemlítjük a munkakörhöz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat
Annyit kell fizetned, amennyit kiírva látsz! Áraink már a bruttó összegek!

Minden csomagunkhoz 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk (ha nem tetszik, nem kell fizetni) – ezzel még egy ügyfelünk sem élt.

Előnyök

Minden oktatónk rendelkezik mentőn szerzett tapasztalattal

Valódi defibrillátorral és élethű, modern oktatóeszközökkel oktatunk

Egyszerűen, könnyen érthetően oktatunk – nincsenek fölösleges definíciók és latin szavak

Ügyfeleink véleménye

"Minden képzésünk után írásban kértük ki a résztvevők véleményét az előadásokról, és mind a 12 helyszínen az elsősegélynyújtás előadás aratta a legnagyobb sikert. A partnereink véleménye szerint, amit a résztvevő kollégáink is megerősítettek, az interaktív előadásokon az előadók egyszerűen, szemléletesen mutatták be, hogy pontosan mik az újraélesztés lépései. A levetített videók rendkívül emlékezetessé és izgalmassá tették az előadásokat, elősegítve a hosszú távú bevésődést. Az előadók a fiatalos, lendületes előadásmód mögött húzódó rendkívül mély szakmai tudásról és komoly hozzáértésről tettek tanúbizonyságot."

Tondach Magyarország Zrt.
Friedmann Zsuzsanna, marketing vezető

A téma komolysága ellenére az előadás hangulata oldott, külön tetszett, hogy mindenről példákkal és személyes tapasztalatokkal alátámasztva beszélt Dávid. Imádtam, hogy bár még csak a szobában játszottuk a szituációs játékokat, már a terepen éreztem magam, és tudtam, hogyha éles helyzetbe kerülök valaha, igenis meg fogom próbálni a segítségnyújtást, főleg, ha ezzel esetleg életet is menthetek.

Mito Communications Zrt.

Az különösen tetszett, hogy az életmentésben azt hangsúlyozta, hogy már a legkisebb segítség is segítség, így bontva le azt a falat, ami mindenkiben benne van egy ilyen szituációban. Jó hangulatú volt, végig megvolt a figyelem mindenkinél, jól voltak időzítve a szünetek is, élvezetes volt a képzés.

Mito Communications Zrt.

A rádöbbenést köszönöm leginkább, hogy a legnagyobb hibát akkor tudom elkövetni, ha nem cselekszem, nem akkor, ha nem "tökéletesen" állok helyt. Megjegyezném, hogy elképesztő motiváló látni Dávidot, ahogy a céljai, vágyai után megy, és meg is valósítja azokat. Pláne, hogy ezek a mások iránti odafigyelésről, segítségről szólnak. Őszintén megmondom ez a fajta hozzáállás a legelképesztőbb az előadásaiban, és nagyon bízom benne, hogy ugyanannyira ragad másokra is, ahogy rám hatott.

Mito Communications Zrt.

Az, hogy visszajelzéssel, kérlelhetetlenül lehet bordatörésig nyomkodni a próbababa mellkasát, felejthetetlen.

Mito Communications Zrt.

Mindenki más pénzt fizet a mentőládáért (ugye tudod, hogy Nálatok is kötelezően lennie kell), mi SOS Extra és Előrelátó csomag mellé ingyen adjuk! Megmutatjuk, mi hol van benne, és megtanítjuk használni is – hiszen csak így van értelme.

Ajándékok az ingyen mentőládán felül!

Nincs utazási költség (ha mi megyünk hozzátok), nincs terembérleti díj (ha ti jöttök belvárosi oktatóterembe), sőt – nincs semmilyen előre nem látható költség, áraink is bruttók!

Ingyen pizza SOS Extra és Előrelátó csomagunknál, hogy legyen mit enni az ebédszünetben

Jegyzetként minden résztvevőnek SAJÁT KÖNYVÜNKET adjuk! Ebben könnyen érthetővé tettük, képekkel illusztráltuk a mentőn szerzett tapasztalatunk és a szakmai irányelvek ötvözetét. (Nézz csak bele fent!)

És oktatásunk működik...

Médiamegjelenéseink

Oktatóink

 • Márkus Dávid
  Vezető/ Alapító
 • Papp Márió
  Oktató
 • Nagy Máté
  Oktató
 • Perczel Ambrus
  Oktató
 • Gyakran ismételt kérdések

  Szükségünk van erre egyáltalán?

  Azokból a cégekből lettek a leghálásabb ügyfeleink, akik ugyan ezt gondolták, de tévedtek – nem tudnak hogyan hálát adni, hogy rádöbbentettük őket arra, hogy ez a gondolatmenet hibás. 2015-ben 21088 baleset történt munkahelyeken. Ezeknek jelentős része olyan helyen, ahol nem is sejtették volna, hogy történhet baj (pl. irodák). Ha valamit megtanultam a mentőzés során, az az, hogy felejtsem el az „úgysem” szót. Az esernyőre is mindig akkor van szükség, amikor nem vittél magaddal, mert „úgysem kell”, ugye? Ami a Ti cégeteknél tényleg nem tud előfordulni, azt nem oktatjuk. Csakis azt a tudást adjuk át, ami hozzátok hasonló munkahelyeken mentettek már életet.

  Ez jó ár? Megéri?

  Igen. Olcsóbb, mint egy bírság. És – készülj fel, durvát mondok – olcsóbb, mint egy temetés.

  Ráér később?

  Talán igen, talán nem. Azt az érzést nem kívánom viszont egy embernek sem, hogy utólag gondolja át, „mi lett volna, ha akkor megrendeljük”. Soha nem leszel közelebb ehhez a döntéshez mint most – dönts most, érdeklődj most!