10 fő interaktív munkahelyi elsősegélynyújtó képzés („Előrelátó csomag”, 6 óra)
1 csoport számára „Túlélő” előadás (1 óra)
Mindenki érteni fogja a helyes szemléletet és meg tudja kezdeni az ellátást, és lesz egy „keménymag” a cégben, akik mindenre fel lesznek készülve
INGYEN felszerelt mentőláda és Elsősegélyhely tábla
264000 Ft helyett 176000 Ft

 

06304102550

info@soselsosegely.hu

*Az üzenet elküldésével még NEM jelentkezett a képzésre!

Így oktatunk

 • Azoknak oktatunk, akik nem csak a tanúsítványt szeretnék, hanem valódi tudást, hogy baj esetén életet tudjanak menteni

 • Utáljuk a definíciókat, így nem is használjuk őket – oktatásainkon mindent közérthetően, szemléletesen, definíciómentesen magyarázunk el.

 • Oktatásunkra úgy jössz be, hogy nem tudod, mit tennél egy vészhelyzetben, és úgy sétálsz ki, hogy gondolkodás nélkül fogod végezni a teendőket szükség esetén.

 • Tudjuk, hogy speciális a cégetek tevékenysége, így az oktatásainkat személyre szabjuk – nem untatunk sokáig marószer okozta égés ellátási módjával irodai munka esetén, de például részletesen begyakoroljuk a gyermekújraélesztést, ha gyermekekkel foglalkoztok.

 • Tudjuk, hol milyen balesetre, betegségre lehet számítani, mert sokszáz esetnél jelen voltunk. Igény esetén előzetesen ingyen felmérjük a helyszínt, hogy megállapítsuk, milyen vészhelyzetekre lehet számítani

 • Igény esetén előzetesen ingyenes szintfelmérést tartunk – ezt azok a cégek szokták leginkább szeretni, akik előző oktatócéggel elégedetlenek voltak, és hozzánk jöttek át. Ekkor térképezzük fel, hogy a tanulókra szórt tömény elméletből mennyi információ maradt meg használhatóan, és közösen kiterveljük, hogyan ültetjük át a tanultakat a gyakorlatba.

 • Minen oktatónk rendelkezik mentőn szerzett tapasztalattal – emiatt pontosan tudjuk, mit érdemes megtanítani, hiszen el tudjuk különíteni a fontos dolgokat attól, amit csak a berögzültség miatt tanítanak.

 • Oktatóink számos újraélesztésben és sokszáz betegellátásban vettek részt élesben, így tanulságos történetekkel színesítik és teszik felejthetetlenné az oktatást.

 • Oktatásunkon kielemzünk videókat valós vészhelyzetekről, így pontosan látni fogjátok, mire számítsatok, nem fogtok meglepődni baj esetén

 • Addig gyakoroltok, amíg csak szeretnétek, amíg nem megy minden tökéletesen – ez bele szokott férni az időbe, de ha többet igényeltek, az idő lejártával is állunk rendelkezésetekre

 • Tanúsítványunkat az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elfogadja, mint munkahelyi elsősegélynyújtó! (utánajárni hogy jogilag kiírhatjuk-e!)

 • A résztvevők számára rövid, átlátható, nyomtatott jegyzetet adunk oktatás után

 • Élethű, modern oktatóeszközök segítségével, és valódi defibrillátorral oktatunk – így ténylegesen az életre készítünk fel

 • Mindig a legfrissebb szakmai irányelvek alapján oktatunk – mi áttanulmányozzuk a kutatásokat, és a végletekig leegyszerűsítve adjuk át: „ezt tedd, ezt pedig ne tedd”

 • 100% pénz-visszafizzetési garanciát vállalunk – ha bármivel nem lennétek elégedettek, csak jeleznetek kell és nincs fizetési kötelezettség (eddig még ezzel a lehetőséggel egy ügyfelünk sem élt).

Ajándékok az ingyen mentőládán felül!

Nincs utazási költség (ha mi megyünk hozzátok), nincs terembérleti díj (ha ti jöttök belvárosi oktatóterembe), sőt – nincs semmilyen előre nem látható költség, áraink is bruttók!

Ingyen pizza SOS Extra és Előrelátó csomagunknál, hogy legyen mit enni az ebédszünetben

Jegyzetként minden résztvevőnek SAJÁT KÖNYVÜNKET adjuk! Ebben könnyen érthetővé tettük, képekkel illusztráltuk a mentőn szerzett tapasztalatunk és a szakmai irányelvek ötvözetét. (Nézz csak bele fent!)

Ügyvezetőnket támogatta:

Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma

Templeton Program

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Tehetség Program

Gyakran ismételt kérdések

Mi fog történni az adataim elküldése után?

Pár fontos tundi való:

 • Egyeztetünk: Mik az igényeitek? Pontosan hány ember? Milyen munkakör? Mikor? Nálatok, vagy belvárosi oktatóteremben? Megtaláljuk-e a közös hangot telefonon keresztül is? Néhány perc és már meg is egyeztünk. Ha kérdésed van, bármikor felteheted.

 • Szerződünk: előleg nincs, megbízunk Bennetek, és szeretnénk, hogy csak akkor fizessetek, ha úgy érzitek, hogy megérdemeljük – akkor is, ha tudjuk előre, hogy így lesz. Mindez egyetlen e-mail váltás.

 • Az oktatás előtt fél-egy órával megjelenünk, hogy előkészüljünk. Ezután megtartjuk az oktatást, ami Előrelátó képzésnél 9-től 16 óráig szokott tartani, de ebben rugalmasak vagyunk. Közben a kisebb szünetek mellett van egy ebédszünet is – a pizzát mi álljuk!

 • Megkapjátok a várt ajándékokat, a Mentőládát és az Elsősegély hely táblát (lásd fent), amit már tudtok is, hogy hogyan használjatok

 • Megkaptok az SOS Extra és az Előrelátó csomag mellé egy olyan, személyreszóló ajándékot is, amire nem számítottatok – mellé pedig egy szöget ingyen.

 • 30 napos fizetési határidő – csak akkor kell fizetni, ha mindennel elégedettek voltatok

 • Kész lesztek arra, hogy életet mentsetek, amikor csak szükség van rá

 • Nem kell félni az ellenőrzésektől

 • A szituációs játékok miatt a cégetek bármilyen kriízishelyzetben jobban tud majd szerepelni, mint a konkurenciátok – higgadtabban, jobb döntést hozva

 •  

Szükségünk van erre egyáltalán?

Azokból a cégekből lettek a leghálásabb ügyfeleink, akik ugyan ezt gondolták, de tévedtek – nem tudnak hogyan hálát adni, hogy rádöbbentettük őket arra, hogy ez a gondolatmenet hibás. 2015-ben 21088 baleset történt munkahelyeken. Ezeknek jelentős része olyan helyen, ahol nem is sejtették volna, hogy történhet baj (pl. irodák). Ha valamit megtanultam a mentőzés során, az az, hogy felejtsem el az „úgysem” szót. Az esernyőre is mindig akkor van szükség, amikor nem vittél magaddal, mert „úgysem kell”, ugye? Ami a Ti cégeteknél tényleg nem tud előfordulni, azt nem oktatjuk. Csakis azt a tudást adjuk át, ami hozzátok hasonló munkahelyeken mentettek már életet.

Ez jó ár? Megéri?

Igen. Olcsóbb, mint egy bírság. És – készülj fel, durvát mondok – olcsóbb, mint egy temetés.

Ráér később?

Talán igen, talán nem. Azt az érzést nem kívánom viszont egy embernek sem, hogy utólag gondolja át, „mi lett volna, ha akkor megrendeljük”. Soha nem leszel közelebb ehhez a döntéshez mint most – dönts most, érdeklődj most!